Engels

Myrthe Groesbeek Vertaalbureau Spaans

Van Alfabet Tot Tekst

Over MGVS

Afgestudeerd in 2005 aan de Universiteit van Amsterdam in de Spaanse Taal en Cultuur, liet ik mij in maart 2006 beëdigen voor de Arondissementsrechtbank te Haarlem.

Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in de Letterkunde van de Spaanstalige wereld. Daarnaast heb ik een minor Latijns-Amerika en de Caraïben voltooid. Hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd aan het CEDLA in Amsterdam en het KITLV in Leiden. Mijn afstudeerscriptie is een onderzoek naar ontwikkelingen in het verleden en heden van Colombia en de gevolgen voor de toekomst.

Door het mede-oprichten van Stichting Los Hijos (2002), een rootsorganisatie die helpt bij het zoeken naar de biologische familie van geadopteerde Colombianen, ben ik thuis in de wereld van adoptie en roots. Jaarlijks wordt met deze stichting een reis gemaakt om adoptiefamilies te begeleiden bij hun zoektocht. Tijdens deze reizen ben ik onder andere werkzaam als tolk voor de deelnemers.

Na al enige jaren tolk- en vertaalwerkzaamheden te verrichten voor Stichting Los Hijos, besloot ik officieel van start te gaan. Al tijdens de oprichting van MGVS bleek de interesse groot. En zie hier!

Saludos cordiales,

Drs. Myrthe M.A. Groesbeek

foto
BTW nummer: NL1888.63.771.B01 KvK nummer: 342629340000
Spaans